HP Türkiye Yine En Kötü Teknik Destek Şampiyonu

Son zamanlarda Hewlett-Packard Türkiye’nin teknik desteği hakkında çok fazla şikayet duymaya başladım.
Önce işyerinden bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarının
hard disk arızası, sonra başka bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarının ekran problemi… Teknik desteği aradıklarında sonu “kullanıcı hatası olduğu için garanti kapsamı dışıdır” gibi klasik yargılardan başka bir yere varmayan umutsuz tartışmalar… Neticede arkadaşım HP’deki başka bir arkadaşı sayesinde problemini çözmüş - “tanıdık vasıtasıyla”! Diğer arkadşaımın problemi ise henüz çözülmemiş - henüz “tanıdık birini” bulamadığı için olsa gerek!
Kardeş blog sitelerinde de benzer şikayetlere rastlıyorum. Bunlardan bir tanesi cisday.org ve arkadaş HP Türkiye ofisi ile yaptığı görüşmelerin özetini Blog’una yazmış. Sayfasını ziyaret etmek için burayı tıklayabilirsiniz.
Bu yazıyı e-posta ile arkadaşıma gönder
Tarih: 22 Ekim 2006 / Kategori: Şikayetler, Bilgisayar.
Yorum: 4
1 kere okundu
Yorumlar
Yorum yapan: ELOY
Tarih: 26 Eki 2006, 11:39
desteğin için teşekkür ederim.
Yorum yapan: ercan
Tarih: 13 May 2007, 00:14
hp pc almayın arkadaşlar bir ş tuşu için 1.5 aydır bekliyorum ve bunuda garanti dışı yapıyorlar benden parasını hemen aldılar ve eger 15 gün içerisinde yatırmassanız 20$ fazladan para vereceksiniz yazmışlar ve ben 1.5 aydır bekliyorum halabir sonuç alamadım pc halen hp nin elinde artıkgerisini siz düşünün benim gibi madur olmayın
Yorum yapan: Fatih
Tarih: 19 Oca 2008, 09:40
bende 2 ay önce hp server aldım şu an donma yapıyor telefonda karşıma çıkanları ilgisiz gördüm…uğraştıracak lar gibi duruyor.
Yorum yapan: fatih t
Tarih: 07 Mar 2008, 13:52
Hp Milyonda bir müşteri memnuniyeti eğer milyonda bir şans iyidir diyorsanız çekinmeden alın.











Siz de yorum yapın